De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor klaslokalen & vergaderruimtes Experience center in Rotterdam

010 - 800 9885

Beamers & Touchscreens.nl

De technologie voor presentatiemiddelen (touchscreens) gaat de laatste jaren in een sneltreinvaart. Voor zowel klaslokalen als vergaderruimtes biedt Beamers & Touchscreens.nl diverse merken en modellen aan zoals CTOUCH, SMART en Samsung. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Beamers & Touchscreens.nl | Onderwijs

In het onderwijs is er in het klaslokaal de afgelopen 15 jaar veel veranderd. De krijtborden zijn vervangen voor digitale schoolborden. Ook nu vindt er een verandering plaats, namelijk van digiborden naar touchscreens. De grote formaten touch displays worden steeds betaalbaarder, waardoor ook scholen kunnen investeren in deze systemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om digitaal lesgeven. De kwaliteit van de digiborden en projectoren heeft de afgelopen jaren namelijk ook niet stil gestaan. Onder andere de lichtopbrengst en beeldkwaliteit verbetert nog altijd. Hierdoor zijn er met een digibord en projector ook mooie oplossingen voor u als school.

Bent u benieuwd wat het beste bij uw school en uw leerkrachten/collega’s past? Wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken wat voor uw klaslokalen de beste oplossing is. Hiervoor nodigen wij u ook uit bij ons in de showroom, zodat u de producten kunt proberen.

Beamers & Touchscreens.nl | Zakelijk

Voor bedrijven is de inrichting van een vergaderruimte niet alledaags. Vaak zit hiervoor binnen een bedrijf geen expertise. Een vergaderruimte vraagt een andere aanpak dan een klaslokaal. Hier helpen wij u graag stapsgewijs bij verder. We overleggen met u over de verschillen en de mogelijkheden van de presentatieoplossingen.

Voor bedrijven is er, net als voor scholen, de keuze tussen een digibord of een touch display. Afhankelijk van het budget en de grootte van de vergaderruimte is hier een keuze in te maken. In de verwante producten zit voor uw bedrijf ook een mooie toegevoegde waarde in het gebruiksgemak. Hierin is de manier van presenteren belangrijk.

Komen klanten/relaties bij u langs met een laptop of een ander device? En willen zij hun content naar het grote scherm streamen? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals de i3 SYNC, de WePresent of Barco. Of wilt u liever een thuisbasis van het grote scherm in de vorm van een mini PC of OPS module? Het is allemaal mogelijk.

Neem een kijkje op www.beamers-en-touchscreens.nl voor informatie over digiborden, touchscreens en over de belangrijkste verschillen tussen deze twee oplossingen.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Merken

CTOUCH

CTOUCH is een van de grootste merken in de touchscreen branche. De touch displays van CTOUCH worden specifiek ontworpen voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Hiervoor bieden wij dan ook twee verschillende modellen aan. De Laser SKY en de 2Share/2Meet.

De schermen van CTOUCH zijn zeer betrouwbaar én compleet. De schermen behoren daarmee absoluut tot onze favoriet. Zo worden de schermen standaard geleverd met een krachtige ingebouwde soundbar, een Air mouse én 7 jaar garantie!

Producten

SMART Board

Bent u opzoek naar een SMART Board touchscreen voor uw vergaderruimte of klaslokaal? Met het SMART Board touchscreen kunt u het scherm delen vanaf uw iOS, Android en Microsoft device.

De SMART Board 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik. De SMART Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office.

Producten

i3 Touch

i3TOUCH voert twee lijnen touch diplays; het instapmodel, de Excellence en de uitgebreidere Premium. De Premium schermen van i3 werken met de nieuwste C-Sense touchtechniek, waarbij er geen infraroodranden meer worden gebruikt. Dit zorgt voor een compleet vlak scherm met een strakke uitstraling.

De modellen van i3TOUCH beschikken over tot wel 40 touchpunten en worden geleverd me de handige annotatietool i3 Annotate.

Producten

Focus Touch

Focus Touch schermen zijn verkrijgbaar in de maten 55 tot en met 82 inch. Focus werkt met Full HD anti-reflectie displays, wat refecties op het scherm minimaliseert. De nauwkeurige touch bediening biedt optimaal gebruikersgemak en de ingebouwde speakers, camera en microfoon maken randapparatuur overbodig.

In tegenstelling tot alle andere touchscreens, zijn de randen van de Focus Touch volledig in het wit in plaats van zwart.

Producten