De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor klaslokalen & vergaderruimtes Experience center in Rotterdam

010 - 800 9885

Onze projecten

De technologie voor presentatiemiddelen (digiborden en touchscreens) gaat de laatste jaren in een sneltreinvaart. Voor zowel de zakelijke markt als de educatieve markt biedt Beamers & Touchscreens.nl diverse merken en modellen. Hier vindt u een greep uit de opdrachten die wij gerealiseerd hebben.

Op ‘Onze projecten’ pagina vindt u verschillende projecten waar wij trots op zijn. Het is een greep uit de opdracht die wij jaarlijks voor onze klanten door heel Nederland uitvoeren. Heeft u vragen over onze projecten? Neem contact op met één van onze experts, zij zijn u graag van dienst.

Beamers & Touchscreens.nl | Onderwijs

In het onderwijs is er de afgelopen 15 jaar veel veranderd. De krijtborden zijn vervangen voor digitale schoolborden. Ook nu vindt er een verandering plaats, namelijk van digiborden naar touchscreens. De grote formaten touch displays worden steeds betaalbaarder, waardoor ook scholen kunnen investeren in deze systemen.

Beamers & Touchscreens.nl | Zakelijk

Voor bedrijven is de inrichting van een vergaderruimte niet alledaags. Vaak zit hiervoor binnen een bedrijf geen expertise. Een vergaderruimte vraagt een andere aanpak dan een klaslokaal. Hier helpen wij bedrijven stapsgewijs bij verder. We overleggen over de verschillen en de mogelijkheden van de presentatieoplossingen.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Projecten waar we trots op zijn

9Classics

Voor 9Classics in Berkel en Roderijs hebben we de showroom ingericht met een CTOUCH Laser Air+ 86 inch op een CTOUCH Wallom 2 mobiel.

Het touchscreen werkt 'stand alone' door de ingebouwde OPS module, inclusief Windows 10 en Office 2016. Met het CTOUCH touchscreen en de ingebouwde soundbar van 80 Watt kunnen zij hun klanten verwonderen.

Producten

Advies LBA

Voor Adviesbureau LBA in Rotterdam hebben we de vergaderruimte ingericht met een CTOUCH Leddura 2SHARE 75 inch op een CTOUCH Wallom 2 mobiel.

Met de CTOUCH 2SHARE kunnen zij het beeld van een laptop draadloos streamen naar het grote scherm. De touchfuncties blijven behouden voor o.a. het maken van aantekeningen (PDF bestanden, Excel sheets en/of Powerpoint).

Producten

OBS Wilhelmina

Voor O.B.S. Prinses Wilhelminaschool in Lexmond hebben wij de klaslokalen ingericht met een CTOUCH Laser Air+ 70 inch op een CTOUCH Wallom 2 wall lift.

Het touchscreen werkt stand alone door de Apple mini die aan de achterkant van het scherm is bevestigd. De ingebouwde soundbar van JBL zorgt ervoor dat alle kinderen het uitstekend kunnen verstaan.

Producten

Ten Company

Voor Ten Company in Bavel hebben we de vergaderruimte ingericht met de CTOUCH Laser SKY 75 inch. Het touchscreen is bevestigd aan een vaste muurbeugel.

De CTOUCH Laser SKY is uitgebreid met een ingebouwde OPS module en een 4K webcam (Skype for Business). Met het interactieve presentatiesysteem kunnen zij nu interactief vergaderen én vergaderen met klanten op afstand.

Producten

Fatimaschool

Voor de Fatimaschool, onderdeel van Stichting Lek & IJssel in IJsselstein hebben we de klaslokalen voorzien van LED projectoren van i3 PROJECTOR, in combinatie met het i3 BOARD.

De i3 PROJECTOR L3502W is onderhoudsarm, omdat er o.a. geen beamerlampen meer vervangen hoeven te worden. De projector heeft in totaal 20.000 branduren, met 3.500 ANSI Lumen.

Producten

Meridiaan

Voor het Meridiaan College (Het Nieuwe Eemland) in Amersfoort hebben we de klaslokalen voorzien van interactieve projectoren van Epson, in combinatie met een 5 vlaks projectiebord en elektrische hoogteverstelling.

Met de interactieve pennen van de Epson EB-685Wi (interactieve beamer) kunnen de leraren aantekeningen maken en het bord interactief bedienen.

Producten

't Laerhof

Voor Basisschool 't Laerhof in Merksem (België) hebben we de klaslokalen ingericht met interactieve projectoren van Epson, in combinatie met een enkelvlaks projectiebord.

De Epson EB-695Wi (interactieve beamer) zorgt ervoor dat de kinderen zowel met de vinger als met de digitale pen kunnen schrijven.

Producten

ISW hoge woerd

Voor ISW Hoge Woerd in Naaldwijk zijn alle oude krijtborden/whiteboarden vervangen voor interactieve projectiesystemen.

De Epson EB-685 Wi + 5 vlaks projectiebord zijn bevestigd met een vaste muurbeugel. Door externe Epson speakers zorgen voor perfect geluid.

Producten

Capital partner

Voor Capital Partner in Rotterdam hebben we vergaderruimte voorzien van een SAMSUNG display, inclusief TOUCH overlay.

Door de WePresent kunnen zij de laptop draadloos verbinden met het grote scherm. De touchfuncties blijven behouden voor o.a. het maken van aantekeningen (PDF bestanden, Excel sheets en/of Powerpoint).

Producten

Kosh Campus

Voor Basisschool Kosh Campus hebben we van de huidige krijtborden een interactief presentatiesysteem gemaakt.

Met 3M projectiefolie en de Epson EB-685 Wi is de school voorbereid op de toekomst. De hoogteverstelling van het krijtbord is behouden door de interactieve projector te bevestigen aan de toegevoegde beugel.

Producten