Trustpilot
MKB

Engelsman Hoveniers

Voor Engelsman Hoveniers heeft Newcandle de vergaderruimtes ingericht met diverse touchscreens & non-touch displays.

2 min read, september 20, 2023

Voor Engelsman Hoveniers heeft Newcandle de vergaderruimtes ingericht met diverse touchscreens & non-touch displays. Engelsman Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen. Ze richten zich op de zakelijke markt, gemeenten, VVE’s en exclusieve projecten op de particuliere markt. Hun specialisten staan klaar om de perfecte tuin te realiseren, waar je zorgeloos van kunt genieten.

In de algemene ruimte hebben wij een 75 inch touchscreen op een mobiele touchscreenlift geplaatst, inclusief ingebouwde windows pc geplaatst.

“Voor ons nieuwe kantoor waren we op zoek naar een partij die ons kon voorzien van diverse presentatieoplossingen voor trainingen aan ons personeel. Ook wilden we de uitstraling van het pand een boost geven.”

De grote vergaderruimte is voorzien van een 75 inch touchscreen op een elektrische verstelbaar mobiel onderstel. Ook in dit touchscreen is een ingebouwde windows 11 pc geplaatst. Dit maakt het een all-in-one oplossing die eenvoudig te verplaatsen is, wel zo handig!

In de kleinere vergaderruimte is gekozen voor een 65 inch touchscreen met ingebouwde computer en all-in-one videoconference systeen. Omdat dit een kleinere ruimte betreft is er gekozen voor de Logitech Meetup, een alles-in-één product waarbij de camera, speakers en microfoons in één product zitten. De complete opstellingen zijn te bedienen met de bijgeleverde stylus pennen of het draadloos toetsenbord & muis.

In de algemene ruimte van Engelsman Hoveniers staat o.a. een tafelvoetbaltafel en werkbus die is omgebouwd tot tafel. In deze ruimte is een 55 inch display geplaatst die is voorzien van narrowcasting software (ULTRA Narrowcasting App). Via het online account kunnen zij middels 500+ templates eenvoudig content op het display plaatsen, zoals nieuws, social media koppelingen, weer- en file informatie en aankomende evenementen of verjaardagen.

Op het narrowcasting display is tevens per dag in te stellen wanneer deze moet opstarten en afsluiten. Bij het opstarten wordt de ULTRA Narrowcasting App automatisch geactiveerd en aan het einde van de dag schakelt deze automatisch uit on het energieverbruik te minimaliseren, goed voor het klimaat en de portemonnee!

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia