Trustpilot
Zorg

Huisartsen Eemland

Voor Huisartsen Eemland heeft Newcandle de vergaderruimtes voorzien van presentatieschermen en videoconferencing

2 min read, november 19, 2021

Voor Huisartsen Eemland heeft Newcandle verschillende vergaderruimtes voorzien van presentatieschermen en videoconferencing.

Huisartsen Eemland is een initiatief van Huisartsen Coöperatie Eemland U.A. en voorheen Stichting Diamuraal. Wij zijn de regionale huisartsenorganisatie die de huisartsen in de regio Eemland faciliteert in de zorg. Dit gebeurt op vele manieren: zorgprogramma’s, nascholingen, werkafspraken met het ziekenhuis en centrale informatievoorziening voor huisartsen. Ze waren op zoek naar verschillende videoconference oplossingen voor diverse ruimte van verschillende grootte.

Boarding room | Logitech Rally plus set voor grote vergadertafels in U -of O vorm

Voor de boardingroom is er een Logitech Rally plus conference set aangeraden. Met dit systeem kunnen gebruikers hun laptop middels een USB C kabel verbinden met het scherm. Ook de verbinding met de Logitech Rally Camera, Logitech Mic pods en Logitech Rally speakers wordt gemaakt met deze enkele USB C kabel; erg handzaam dus!

Kantine | Logitech Rally x Epos Large voor vergaderruimtes tot 16 deelnemers

In de kantine is er een 55 inch Viewsonic display geplaatst in combinatie met een Logitech Rally camera x Epos speakerphone large. De Logitech Rally camera is een 4K UHD camera met een 15 x optische zoomfunctie. Het is mogelijk om de camera mechanisch te pannen, kantelen en tillen met een bereik van 130° in de breedte en 80° in de hoogte. De Logitech Rally camera wordt geleverd i.c.m. de Epos speakerphone, die o.a. vanwege de omni directionele 360° microfoons geschikt is voor groepen tot 16 personen. De laptop kan met één enkele USB C kabel verbonden worden aan het complete systeem.

Directiekamer | Logitech Meetup voor vergaderruimtes tot 6 deelnemers

De directiekamer is voorzien van een 43 inch Viewsonic display in combinatie met een Logitech Meetup. De Logitech Meetup is een 4K UHD camera met een 5 x digitale zoomfunctie. Het is mogelijk om de camera mechanisch te draaien met de meegeleverde afstandsbediening. De Logitech Meetup is een alles-in-één oplossing waarbij de camera, microfoons en speakers in één systeem verwerkt is. De laptop kan met één enkele USB C verbonden worden aan het complete systeem.

Conference ruimte

In de conference ruimte is er een 55 inch Viewsonic display bevestigd aan een plafondbeugel, vanwege de glazen wanden in de ruimte. Als videoconference oplossing is ook hier een Logitech Rally camera x Epos speakerphone large aangeraden. De Logitech Rally camera is een 4K UHD camera met een 15 x optische zoomfunctie.

Het is mogelijk om de camera mechanisch te pannen, kantelen en tillen met een bereik van 130° in de breedte en 80° in de hoogte. De Logitech Rally camera wordt geleverd i.c.m. de Epos speakerphone, die o.a. vanwege de omni directionele 360° microfoons geschikt is voor groepen tot 16 personen. De laptop kan met één enkele USB C kabel verbonden worden aan het complete systeem.

Is een dergelijke oplossing interessant voor jouw vergaderruimtes? Neem dan contact op met één van onze experts voor een advies op maat.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia