Dé expert voor onderwijs & mkb Professioneel montageteam Demoruimte voor touchscreens, digiborden en 3D printers

010 - 800 9885

Touchscreens

CTOUCH Leddura 2Share 65

Wist u dat 89% van de mensen die een presentatie moet geven, zich zorgen maakt over falende technologie? Dat is zonde! De CTOUCH Leddura 2Share 65 inch is een touchscreen dat presenteren makkelijk maakt. In een paar seconden deelt u namelijk uw presentatie draadloos op het scherm. U heeft alleen stroom nodig.

CTOUCH Leddura 2Share 65 inch

Bent u ook klaar met het laten zien van uw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met de schermen van CTOUCH wordt vergaderen wél efficiënt. De deelnemers delen namelijk bestanden met elkaar op het touchscreen en kunnen daar tegelijk aantekeningen op maken. U kunt bovendien de aangepaste documenten doormailen en direct de volgende vergadering inplannen.

De schermen zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal bord waar u op kunt annoteren. De CTOUCH Leddura 2SHARE is compatible met Windows / Mac, smartphone en tablet. Bovendien kunt u tijdens uw presentatie aantekeningen maken op het digitale whiteboard.

De CTOUCH Leddura 2SHARE wordt geleverd met een set USB guest dongles, zodat u binnen een paar seconden verbinding maakt. Bovendien kunnen er tot 64 gebruikers verbinding maken tijdens de vergadering. Bovendien zorgen de geïntegreerde 80 Watt JBL luidsprekers voor een perfect geluid.

Heeft u interesse in de CTOUCH 2Share?

Bent u enthousiast? Boek dan een persoonlijk gesprek in met onze specialisten; en ontdek de Leddura 2Share! Laat u verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • 3 jarige garantie on site garantie
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm

Voor de bevestiging van het scherm heeft u bovendien de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u ook kiezen voor de optie: stand alone. Dit doet u met de ingebouwde OPS module van CTOUCH.

Heeft u vragen over de CTOUCH Leddura 2Share 65 inch? Neem gerust contact met ons op!


Specificaties CTOUCH Leddura 2Share 65

Download brochure
Schermdiagonaal 65 inch | 165 cm
Optimale kijkafstand 6 tot 7 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 52
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
2.900,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Beelddiagonaal 65 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 6 tot 7 meter

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.