Trustpilot

Digital signage

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer. Digital signage of narrowcasting zet je voor jouw organisatie in als promotie of reclamezuil in een showroom, etalage, productschappen of op een gevel. Wij hebben de kennis in huis om iedere digital sign tot een succes te maken.

Interne communicatie

Voor medewerkers levert digital signage een grotere betrokkenheid op. Gewenste informatie wordt namelijk op een aantrekkelijke locaties getoond, waardoor direct de aandacht wordt gevangen. Voorbeelden van narrowcasting voor interne communicatie zijn: KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren), nieuwe productinformatie, interne mededelingen, vacatures, jubilea en verjaardagen.

Externe communicatie

De nieuwe collectie, openingstijden of een prachtige promotie maak je via digital signage op een eenvoudige manier kenbaar aan jouw publiek. Creëer een persoonlijk welkom voor jouw bezoekers of biedt entertainment (bijvoorbeeld nieuws en weer) als wachtverzachter in grotere én kleine ruimtes. In elke branche is digital signage geschikt, van zorg, retail en corporate, tot tankstations en restaurants.

Beamers & Touchscreens.nl

Werk samen met de oplossingen van Newcandle

Het digital signage assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoge producten van gerenommeerde merken als Samsung, Viewsonic en Clevertouch. Met de digital signage oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2023 - Website door Okaia