Trustpilot

Presentatieschermen

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer. Een presentatiescherm zet je voor jouw organisatie in ter ondersteuning van beeldmateriaal tijdens vergaderingen en presentaties. Deze displays zijn er in diverse formaten en optioneel uit te breiden met o.a. videoconferencing, ingebouwde pc’s en complete roombooking systemen.

Een presentatiescherm in diverse soorten en formaten

Ter ondersteuning van jouw vergaderingen, presentaties en meetings zijn er diverse mogelijkheden. Van 55 inch tot zelfs 100 inch displays en van matte displays tegen zon inval tot complete videoconferencing systemen voor Microsoft Teams, Zoom en Google Meet. Verder zijn er verschillende bevestigingsmogelijkheden (vaste muurbeugel, mobiele opstelling etc.).

Eenvoudig gebruik van deze slimme presentatiesystemen

Presentatieschermen, ook wel Large Format Displays (LFD) genoemd, zijn grote schermen die je in vergaderruimtes, openbare ruimtes en klaslokalen gebruikt worden. Deze presentatieschermen zijn professionele 4K beeldschermen en laat jouw presentatiescherm gerust aan staan, deze schermen zijn namelijk gemaakt om langdurig aan te staan.

Beamers & Touchscreens.nl

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer

Het presentatieschermen assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoge producten van gerenommeerde merken als Samsung, Viewsonic en Clevertouch. Met de presentatieschermen van Newcandle werk je samen slimmer.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2023 - Website door Okaia