Trustpilot

Touchscreens

De manier van werken verandert continue, organisaties werken, ontmoeten en vergaderen op een andere manier. Ook de technologie waarmee we werken verandert. Deze technologie (zoals een touchscreen) zorgt ervoor dat we op een effectieve en eenvoudige manier kunnen werken. Wij hebben de kennis in huis om iedere samenwerking tot een succes te maken.

Touchscreens in verschillende soorten & maten

Een touchscreen kopen kan bij Newcandle in verschillende maten. Onze touchscreens zijn verkrijgbaar in maten van 55 tot 100 inch, dat is 1,4 tot 2,54 meter diagonaal. Het ideale formaat voor jou is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik. De diverse merken verschillen o.a. in schrijfervaring, geluid en de garantievoorwaarden.

Interactieve mogelijkheden binnen Windows

Microsoft heeft zich de laatste jaren toegespitst op het gebruik van touch. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Windows Surface laptops, maar ook in de Windows Ink werkruimte. Deze ruimte beschikt over het maken van een schermaantekening en een ingebouwde whiteboardfunctie. Eenvoudig interactief werken binnen bestaande programma’s dus!

Beamers & Touchscreens.nl

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer

Het touchscreen assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoge producten van gerenommeerde merken als Ctouch, Smartboard, Clevertouch en Viewsonic. Met de touchscreens van Newcandle werk je samen slimmer.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2023 - Website door Okaia