Roombooking systemen

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer. Of je nu samen aan het leren, werken of presenteren bent. Wij hebben de kennis in huis om iedere samenwerking tot een succes te maken.

Nooit meer een dubbel geboekte ruimte

Dubbel geboekte- of leegstaande ruimtes, luidruchtige kantines, flexplekken die zo flex niet zijn en met z’n tweeën vergaderen in een vergaderruimte waar 18 man in zou kunnen. Dit zijn de dagelijkse omstandigheden waar bedrijven, scholen en zorg instellingen mee te maken hebben. Een roombooking systeem lost deze problemen op, snel simpel en effectief.

Direct een ruimte reserveren via office 365

Reserveer een ruimte vanaf office 365, via bijvoorbeeld Outlook, waar de beschikbare vergaderruimtes getoond worden. In één oogopslag zie je over welke  tools iedere vergaderruimte beschik, zoals een digitaal whiteboard en een mogelijkheid voor videoconferencing. Het doel is om een optimale bezettingsgraad van ruimtes en faciliteiten te creëren.

Beamers & Touchscreens.nl

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen

Het is tegenwoordig niet alleen mooi, maar ook zeer gemakkelijk om presentaties draadloos te kunnen delen. Met draadloos presenteren hoef je niet steeds te rommelen met verschillende kabels. Je kunt jouw presentatie dankzij een zender draadloos doorsturen naar het grote scherm met één druk op de knop.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt

Copyright Newcandle 2023 - Website door Okaia