De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor klaslokalen & vergaderruimtes Experience center in Rotterdam

010 - 800 9885

Presentatieschermen

De technologie voor presentatiemiddelen (touchscreens) gaat de laatste jaren in een sneltreinvaart. Voor zowel de zakelijke markt als de educatieve markt biedt Beamers & Touchscreens.nl diverse merken en modellen aan zoals Ctouch, Smartboard, i3 Touch, Sharp en Samsung.

Onze digitale presentatieschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 meter tot 2,18 meter diagonaal. Voor presentatiescherm advies gaan we graag het gesprek aan. Het ideale formaat voor u is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik van het touchscreen. Om een inschatting te maken van het juiste formaat, kunt u uitgaan van onderstaande informatie:

  • 55 inch – 65 inch: Vergaderruimte tot 5 meter.
  • 70 inch – 75 inch: Vergaderruimte tot 7 meter
  • 80+ inch: Grote vergaderruimtes vanaf 7 meter.

RESOLUTIE & MOBIEL PRESENTATIESCHERM

De resolutie van een interactief mobiel presentatiescherm bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld. Alle presentatieschermen op Beamers & Touchscreens.nl hebben minimaal een Full HD resolutie. Naast de Full HD schermen zijn er ook Ultra HD schermen, ook wel 4K genoemd. Deze touchscreens beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan de Full HD touchscreens.

De mobiele presentatieschermen worden bevestigd op een CTOUCH Wallom 2 mobiel. Hierdoor is dit mobiele presentatiescherm verrijdbaar naar verschillende ruimtes. Daarnaast zijn de mobiele schermen elektrisch in hoogte verstelbaar.

AANTAL TOUCHPUNTEN

Het aantal touchpunten op de schermen zijn het aantal punten die tegelijk kunnen worden aangeraakt. Al onze presentatieschermen werken met minimaal 10 touchpunten, wat meer dan genoeg is voor elk gebruik. In de praktijk worden er namelijk nauwelijks meer dan 2 touchpunten tegelijk gebruikt.

GELUID

Net als in een televisie zitten er in elk presentatiescherm ingebouwde luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers zijn doorgaan 15 tot 20 watt en bieden genoeg volume voor een standaard klaslokaal of vergaderruimte. Mooi en vol geluid bieden ingebouwde speakers doorgaans niet. Wanneer mooi geluid is vereist kunnen er externe speakers aan een scherm worden bevestigd.

In tegenstelling tot de meeste presentatieschermen, heeft de Laser SKY lijn van CTOUCH 80 watt ingebouwde speakers van JBL. Deze speakers zijn kwalitatief zo goed, dat er absoluut geen externe speakers nodig zijn.

GARANTIEVOORWAARDEN

De garantievoorwaarden van presentatieschermen zijn doorgaans een stuk beter dan van projectoren en digiborden. De garantievoorwaarden (en met name de garantietermijn) verschillen echter wel per merk. Wanneer u het aanbod touchscreens bekijkt kunt bij elk scherm de garantie bekijken. De mobiele presentatieschermen van CTOUCH hebben momenteel de langst garantietermijn, namelijk 3 jaar! Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm.

SMART BOARD

Bent u opzoek naar een SMART Board digibord of touchscreen voor uw vergaderruimte of klaslokaal? Met het SMART Board touchscreen kunt u het scherm delen vanaf uw iOS, Android en Microsoft device.

De SMART Board 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik. De SMART Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office.

Producten Informatie

CTOUCH

CTOUCH is een van de grootste merken in de touchscreen branche. De touch displays van CTOUCH worden specifiek ontworpen voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Hiervoor bieden wij dan ook twee verschillende modellen aan. De Laser SKY en de 2Share/2Meet.

De schermen van CTOUCH zijn zeer betrouwbaar én compleet. De schermen behoren daarmee absoluut tot onze favoriet. Zo worden de schermen standaard geleverd met een krachtige ingebouwde soundbar, 4K beeldkwaliteit én optimale garantievoorwaarden!

Producten Informatie

I3 TOUCH

i3TOUCH voert twee lijnen touch diplays; het instapmodel, de Excellence en de uitgebreidere Premium. De Premium schermen van i3 werken met de nieuwste C-Sense touchtechniek, ook wel capacitive touch genoemd. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van infraroodranden, vergelijkbaar met een tablet of smartphone. Dit zorgt voor een compleet vlak scherm met een strakke uitstraling.

De modellen van i3TOUCH beschikken over tot wel 40 touchpunten en worden geleverd me de handige annotatietool i3 Annotate.

Producten Informatie

SAMSUNG

De kracht van de Samsung FLiP zit in de combinatie van eenvoud, laagdrempeligheid en de schrijfbeleving van een traditionele flipover met een aantal slimme, digitale mogelijkheden. Door de ingebouwde sensoren activeert het scherm wanneer u in de buurt komt of de pen uit de houder pakt. U schrijft met de speciale pen direct op een lege sheet.

Door volgeschreven “vellen” digitaal op te schuiven, is er meer dan genoeg schrijfruimte voor uw aantekeningen. Er staat u dus niets in de weg om digitale aantekeningen te maken.

Producten Informatie