De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor klaslokalen & vergaderruimtes Experience center in Rotterdam

010 - 800 9885

Over ons

Newcandle voorziet je met Beamers & Touchscreens.nl van informatie voor presentatieoplossingen en digitaal lesgeven. Je kunt bij ons terecht voor de inrichting van jouw vergaderruimtes én klaslokaal.

Newcandle is dé kennispartner voor presentatieoplossingen in vergaderruimtes en klaslokalen. Hierin helpen we organisaties bij de implementatie van slimme presentatiesystemen, moderne vergadertechnologie en betrouwbare videoconferentie in huidige werkwijze & processen.

De manier waarop we lesgeven, presenteren en samenkomen verandert in sneltreinvaart, waarbij audiovisuele middelen steeds belangrijker worden én er steeds meer verschillende producten op de markt komen. Onze missie is om de zakelijk gebruiker op een eenvoudige manier gebruik te laten maken van deze slimme presentatiesystemen.

Onze producten zijn een middel om vergaderingen en bijeenkomsten efficiënter, duidelijker en vooral prettiger te laten verlopen. Een goede op de wens afgestemde oplossing draagt daar alles aan bij. In ons team werken we gezamenlijk aan één doel: het leveren van slimme audiovisuele systemen die passen bij de wens van de klant. Onze installateurs zijn altijd op de hoogte van deze wensen en leggen daarom perfect uit hoe de nieuwe systemen het beste te gebruiken zijn.

Ben je benieuwd wat het beste bij jouw school, leerkrachten/collega’s past? Wij gaan graag met je het gesprek aan om te kijken wat voor jouw klaslokalen de beste oplossing is. Hiervoor nodigen wij je ook uit bij ons in de showroom, zodat je de producten zelf kunt proberen.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT