De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor klaslokalen & vergaderruimtes Experience center in Rotterdam

010 - 800 9885

Videoconference systeem

Om uw presentatiescherm compleet te maken, biedt Beamers & Touchscreens.nl u verschillende video conference systemen. Wij zijn partner van Logitech, zodat we u kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen.

De manier van werken verandert continue, organisaties opereren internationaal. Gelukkig verandert bovenal de technologie om ons heen. Deze technologie (zoals een videoconference systeem) zorgt er immers voor dat wij van afstand met elkaar kunnen communiceren Voor de organisaties die verder willen met deze technologieën staan wij klaar.

Een webcam is eigenlijk voor iedereen een bekend fenomeen. Maar hoe kan je dit op de juiste manier implementeren binnen huidige werkprocessen? Er zijn, om te beginnen, tal van mogelijkheden om een videoconference te starten. Kijken naar de meest gebruiksvriendelijke opstelling wijzen wij onze klanten op een totaalopstelling, voornamelijk in combinatie met een OPS Pc.

videoconference systeem

Een voorbeeld van een dergelijke opstelling vindt u hiernaast. Het is een 86 inch touchscreen (Ctouch Laser Sky) in combinatie met een Ctouch Wallom mobiel en een ingebouwde Pc. Deze ingebouwde Pc draait op Windows en van hieruit kunt u een videoconference (bijvoorbeeld Skype, Zoom, Teams) starten.

De Logitech Meetup die in de afbeelding hiernaast ziet, is ook direct aangesloten op de ingebouwde Pc. Een videoconference systeem toevoegen aan uw presentatiescherm? Er zijn verschillende mogelijkheden. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn; we streven naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing.

 

WAAROM EEN VIDEOCONFERENCE SYSTEEM BIJ NEWCANDLE?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor uw situatie:

  • Advies voor de juiste videoconference dienst (Skype, Zoom, Teams)
  • Het juiste videoconference systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Bent u benieuwd welk videoconference systeem het beste past bij uw situatie?

Videoconference systemen

DE VERSCHILLENDE LOGITECH WEBCAMS

LOGITECH RALLY

De Logitech Rally is hét videoconferencing systeem voor middelgrote vergaderruimtes tot 10 personen. Standaard wordt er 1 webcam, 1 speaker en 1 microfoon bij de Logitech Rally geleverd. Tegen een meerprijs is deze uit te breiden naar de Rally Plus.

De Logitech Rally is samengesteld met hoge kwaliteit producten. De 4K lens levert prachtige kleuren en resoluties, waardoor iedereen in de ruimte goed te zien is. Ook kan de camera tot 15 keer inzoomen: extra handig voor de grotere vergaderruimtes.

Producten Informatie

LOGITECH MEETUP

Logitech MeetUp is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes tot 8 personen. Het systeem beschikt over ingebouwde microfoons & speakers en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Het geluid van de Logitech MeetUp is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes. De ingebouwde speakers zorgen voor kraakhelder geluid. Tevens is het systeem voorzien van drie Beamforming microfoons die het geluid goed oppikken.

Producten Informatie

RALLY PLUS

De Logitech Rally Plus is geschikt voor videoconferencing in ruimtes tot 16 personen. Standaard wordt er 1 webcam, 2 speakers en 2 microfoons bij de Rally Plus geleverd. Tegen een gereduceerde prijs is de Rally beschikbaar met 1 microfoon en 1 speaker.

De Logitech Rally Plus is samengesteld met hoge kwaliteit producten. De 4K lens levert prachtige kleuren en resoluties, waardoor iedereen in de ruimte goed te zien is. Ook kan de camera tot 15 keer inzoomen: extra handig voor de grotere vergaderruimtes.

Producten Informatie

LOGITECH BRIO

De Logitech BRIO 4K is een instapmodel webcam met een kijkhoek van maximaal 90 graden. De webcam is o.a. geschikt voor Skype for Business, Microsoft Teams en Zoom. De infraroodsensor maakt de Logitech BRIO ook geschikt voor gezichtsherkenning.

De webcam met 4K Ultra HD resolutie en HDR maakt heldere beelden met het juiste contrast. Hierdoor zijn de details goed zichtbaar. Zelfs met tegenlicht zijn de haarscherpe beelden in een kijkhoek van maximaal 90 graden duidelijk

Producten Informatie