Trustpilot
MKB

Breadstone

Voor Breadstone heeft Newcandle de vergaderruimtes ingericht met diverse touchscreens & non-touch displays.

2 min read, september 20, 2023

De ruimtes zijn voorzien van veschillende formaten ULTRA Professional Displays & Ctouch touchscreens. De touchscreens beschikken over een ingebouwde Windows 11 PC. Alle displays en touchscreens beschikken over narrowcasting software, waarmee het mogelijk is om content op de schermen te tonen wanneer deze niet in gebruik zijn.

“Voor onze vergaderruimtes, kantoortuin en ontvangstruimte waren we op zoek naar diverse displays, touchscreens en narrowcasting systemen. De gebruiksvriendelijkheid van de systemen en draadloze verbindingsmogelijkheden waren hierbij voor ons belangrijk.”

De displays op de eerste verdieping beschikken over software om draadloos het beeld van een laptop, tablet of telefoon naar het scherm te streamen. Op deze manier is het niet nodig om kabels aan te sluiten en blijft de ruimte netjes en strak.

In de algemene ruimte beneden is gekozen voor een 65 inch Ctouch Riva, met ingebouwde Windows 11 PC en narrowcasting systeem. In deze ruimte bevindt zich een grote vergadertafel en de kantoortuin met diverse werkplekken. Ook de displays in de kantoortuin zijn voorzien van een ingebouwde Windows 11 PC, zodat hier snel gewenste content op getoond kan worden.

Op de eerste verdieping is er in de grote vergaderruimte gekozen voor twee 65 inch Ctouch Riva touchscreens, inclusief ingebouwde Windows 11 PC. De twee schermen zijn bevestigd aan draaibare muurbeugels, waardoor je deze voor het raam naar elkaar kunt draaien. Wel zo handig tijdens een (online) meeting.

In deze ruimte is tevens een videoconference systeem geplaatst. De Logitech Rally x Epos speakerphone is aangesloten op de Windows 11 PC en via Teams, Google Meet of Zoom kan direct een videogesprek gestart worden. De Epos speakerphone betreft een gevoed systeem en maakt via een USB dongel draadloos verbinding met de ingebouwde PC.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia