Trustpilot

Samen slimmer

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer. Of je nu samen aan het leren, werken of presenteren bent. Wij hebben de kennis in huis om iedere samenwerking tot een succes te maken.

Samen presenteren, werken en leren vormen de basis van ons professionele bestaan. Wij helpen organisaties het maximale uit zichzelf te halen.

Neem contact op
Presenteren Met nieuwe technieken en tools halen wij het maximale uit iedere presentatie. Of je nu voor een groep leerlingen of collega’s staat, Newcandle zoekt continu naar innovatieve oplossingen die het beste in iedere presentatie naar boven halen.
Werken Samen werken maakt mensen productiever en gelukkiger. Nu de afstanden steeds groter worden maar de lijntjes korter groeit de behoefte aan vernieuwende manieren om samen te werken. Newcandle heeft deze in huis.
Leren Leren doe je samen. Met een docent, collega of vriend. Op afstand of in een klaslokaal of vergaderruimte. Newcandle faciliteert digitale schoolborden en andere tools om dit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Onze kernwaarden

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Missie

We verenigen mensen door samenwerken te vereenvoudigen. Innovatieve oplossingen en eerlijke service waar je blij van wordt, dat is waar Newcandle voor staat.

Meer informatie

Visie

De behoefte naar interactief informeren neemt toe, terwijl iedereen steeds minder tijd lijkt te hebben. Newcandle haalt het maximale uit iedere presentatie. Duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk!

Bekijk het assortiment

Voor wie staan we klaar?

Bedrijven & onderwijsinstellingen kunnen bij Newcandle terecht voor o.a. touchscreens, digiborden en videoconferencing systemen voor jouw vergaderruimtes én klaslokalen!

Bekijk onze cases

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia