Trustpilot
Viewsonic
MKB

Van Ameyde

Voor Van Ameyde heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch display inclusief Logitech Rally x Epos large.

1 min read, april 13, 2022

Voor Van Ameyde Waarderingen heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch display inclusief Logitech Rally x Epos large.

Van Ameyde Waarderingen is een snel groeiend, multidisciplinair taxatie- en adviesbureau, met 3 vestigingen. Hun doel is om klanten – bedrijven, overheden én particulieren – te helpen met taxaties en advies. De waarde van vastgoed, inventaris of inboedel is op de meest uiteenlopende momenten van belang. Met gecertificeerde taxateurs en rentmeesters zetten zij de juiste expert in voor jouw specifieke vraag.

Van Ameyde was op zoek naar een presentatiescherm voor vergaderingen & videoconferencing. Er is een Viewsonic 75 inch display aangeraden, voorzien van een Logitech Rally x Epos speakerphone en een Barco Clickshare CX-20. Met de Barco Clickshare Button kunnen zij met één druk op de knop het beeld van een laptop delen en een presentatie starten.

Met de CX serie van Barco is het mogelijk om draadloos een videogesprek te starten vanaf hun eigen device.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia