Trustpilot

Diensten van Newcandle

Van advies tot installatie, Newcandle neemt graag al jouw presentatiewensen uit handen. Klik hieronder op één van de diensten voor meer informatie.

Onze experts voorzien je van het juiste advies: telefonisch, via een online demonstratie of in onze showroom. Met eigen installatie teams levert Newcandle jouw gekochte producten volledig gebruiksklaar op

Neem contact op
Inspiratie Met nieuwe technieken en tools zorgen we dat je het maximale uit iedere presentatie haalt. Of je nu voor een groep leerlingen of collega’s staat, Newcandle zoekt continu naar innovatieve oplossingen die het beste in iedere presentatie naar boven halen.
Advies We bekijken jouw behoeftes en gebruikerswensen en op basis van een telefonisch gesprek, een online of fysieke demonstratie laten we zien wat de mogelijkheden zijn. Onze experts adviseren uitsluitend de gebruiksvriendelijkste oplossingen.
Levering Na een akkoord voor de geboden oplossing maakt onze planning een afspraak voor de levering & installatie van de geoffreerde producten. In goed overleg wordt er een datum (veelal binnen 1 week) en tijd voor levering overeengekomen. Nagenoeg alle producten zijn uit eigen voorraad leverbaar.

Onze diensten

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Advies

Presentatiescherm of videoconference systeem? De experts van Newcandle helpen met het maken van de juiste keuze.

Meer informatie

Webshop en showroom

Benieuwd naar onze producten? Bekijk ons volledige assortiment in de webshop, of kom langs in onze showroom in Rotterdam!

Meer informatie

Service en onderhoud

Nieuw gekocht of is er onverhoopt iets stuk? Met eigen installatie teams helpt Newcandle bestaande en nieuwe klanten.

Meer informatie
ONZE CASES

Lees meer over onze afgeronde projecten

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia