Trustpilot
Onderwijs

Kennisnet

Voor Kennisnet heeft Newcandle diverse vergaderruimtes ingericht met displays en complete videoconference systemen.

2 min read, december 15, 2023

Kennisnet is vorig jaar verhuisd naar een nieuwe locatie, de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. In eerste instantie hebben zij hun bestaande infrastructuur op het gebied van AV en vergaderen meeverhuisd. Ook bij Kennisnet is het hybride werken enorm toegenomen en stelt andere eisen aan het gebruik van vergader en kantoorruimtes.

“Belangrijkste criterium was een keep it simple inrichting, geen gedoe met kabels, selectoren en panelen, maar iets wat geïntegreerd is en eenvoudig te bedienen.”

Daarom hebben zij op basis van hun requirements een aantal partijen benaderd om de AV voorzieningen te vervangen, Newcandle had daarbij het best passende voorstel. Belangrijkste criterium was een keep it simple inrichting, geen gedoe met kabels, selectoren en panelen, maar iets wat geïntegreerd is en eenvoudig te bedienen. Aangezien Kennisnet als organisatie gebruik maakt van MS Teams, paste het voorstel om MS Teams Rooms in te richten perfect. Ook audio in de algemene ruimte zonder ingewikkelde mengpanelen werkt eenvoudig en is zonder ondersteuning goed te gebruiken.

Hoe is het traject en contact met Newcandle verlopen?

“Het initieel meedenken over de inrichting tot ondersteuning bij oplevering hebben wij als zeer positief ervaren, vooral de gedrevenheid om alles netjes en goed werkend op te leveren! Ook de bereikbaarheid bij vragen was heel goed. Daarbij hadden we ook een flexibele ruimte met specifieke eisen t.a.v. meerdere schermen en spreker die separaat in beeld moet kunnen komen. Ook daarbij is heel goed meegedacht en hebben we nu een hele praktische oplossing gekregen!”

Hoe hebben jullie de installatie & oplevering ervaren?

Newcandle heeft qua installatie en oplevering heel net werk geleverd, soms was dit best even puzzelen om in een reeds bestaand pand alles netjes te monteren, dit is echt heel netjes geworden.

De ruimtes zijn voorzien van veschillende formaten ULTRA Professional Displays in combinatie met diverse Logitech videoconference systemen. Alle videoconferencing oplossingen werken via een MTR (Microsoft Teams Rooms) systeem. De all-in-one oplossingen zijn te bedienen via de Logitech Tap waar direct de online meeting gestart kan worden.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia