Trustpilot
Hotellerie

Het Roode Koper

Voor Hotel Het Roode Koper heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 86 inch display inclusief Sonos speakerbar.

1 min read, oktober 25, 2023

Voor Landgoed Het Roode Koper heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch display.

Omringd door klassieke Engelse tuinen en de bossen van de Veluwe is landgoed Het Roode Koper een heerlijke bestemming voor een uitje. In dit luxe 5-sterren familiehotel met restaurant, tennisbaan en verwarmd buitenzwembad viert men ‘once in a lifetime’ momenten. Voor zakelijke retraites is Het Roode Koper een unieke plek in het centrum van Nederland waar de natuur je inspireert tot het maken van plannen en beslissingen. Het hotel is omgeven door 3000 hectare bos, maar toch gemakkelijk bereikbaar. De culinaire intermezzo’s zijn absoluut veelbelovend aangezien het restaurant tot de top van de Nederlandse keuken behoort. Het interieur van de vijf gebouwen op het landgoed toont een unieke mix van authentieke stijlkamers en moderne, eigentijdse ruimtes. Voor hun vergaderruimte waren zij op zoek naar een display met goed geluid en de mogelijkheid om draadloos een laptop te delen.

Er is een 86 inch display aangeraden, met onder het display de Sonos ARC soundbar. Via de USB C button van de Barco Clickshare kunnen gasten met één druk op de knop het beeld van hun laptop delen naar het grote display. Het geluid van bijvoorbeeld een filmpje wordt afgespeeld via de Sonos ARC soundbar.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia