Trustpilot
Advocatuur

Yur Advocaten

Voor Yur Advocaten heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 65 inch display inclusief videoconference systeem.

1 min read, augustus 29, 2023

Voor Yur Advocaten heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 65 inch display inclusief videoconference systeem.

Yur is praktisch, recht door zee en oplossingsgericht. Sinds de oprichting midden jaren ’90, groeien ze ieder jaar. In omvang, kennis en vaardigheden. Net als iedere ondernemer proberen zij zichzelf iedere dag te verbeteren en realiseren ze zich dat dit een continu proces is. Dat zit in hun DNA; elke ondernemer kan bij hen terecht voor een totaalpakket van juridische zaken.

Er is een 65 inch Viewsonic display aangeraden, inclusief Logitech Rally x Epos Large (videoconference systeem). Vanwege de glazen wand is het display bevestigd aan een plafondbeugel. Een videogesprek kan direct via Teams gestart worden middels de ingebouwde Windows pc. Ook is het mogelijk om draadloos het beeld van een laptop, tablet of telefoon naar het grote scherm te streamen; wel zo handig!

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia