Trustpilot
Hotellerie

Hotel the Yard

Voor Hotel the Yard heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een touchscreen inclusief videoconferencing.

1 min read, augustus 9, 2022

Voor Hotel the Yard heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch touchscreen inclusief videoconference systeem.

Hotel the Yard is een Boetiek Hotel aan de passantenhaven in Veghel. Het hotel beschikt over 9 kamers waarvan vier luxe comfort kamers, één studio én vier prachtige suites met uitzicht op onze tuin of op de haven. Het historisch boetiek hotel is gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, gesitueerd aan enerzijds het water en anderzijds aan een ruime rustgevende tuin en lounges. In een oud gerenoveerd pand met hoge plafonds en grote raampartijen hebben ze een sfeervol Boetiek Hotel gecreëerd met 9 unieke kamers en suites. Voor hun vergaderruimte waren zij op zoek naar een touchscreen, inclusief videoconference systeem en mogelijkheid tot draadloos delen.

Er is een 75 inch Ctouch touchscreen aangeraden, inclusief Logitech Rally x Epos speakerphone (videoconference systeem). Om draadloos het beeld van de gasten op het grote scherm te krijgen, werken ze met de Barco Clickshare CX-30. Met dit systeem kan het beeld gedeeld worden met één druk op de knop en kan vanaf de laptop ook direct een videogesprek gestart worden met de Logitech Rally x Epos.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia