Trustpilot
Viewsonic 75 inch + Barco Clickshare
Hotellerie

Stadsvilla Mozaïc

Voor Stadvilla Mozaïc heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch display inclusief videoconference systeem.

1 min read, augustus 4, 2022

Voor Stadvilla Mozaïc heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch display inclusief videoconference systeem.

Stadsvilla Mozaic is een oase van rust en luxe aan de rand van het centrum van de stad en alles is op loopafstand bereikbaar. De 25 kamers hebben elk een andere indeling. Ze hebben veel gewerkt met fotobehang met afbeeldingen van verschillende plekken van Den Haag, zoals het Scheveningse bos, het strand en de skyline. Met het fotobehang willen ze laten zien wat de stad te bieden heeft. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat gasten van aankomst tot vertrek een comfortabel verblijf hebben. Hotel Mozaïc gelooft in een huiselijk verblijf waar kleinschaligheid en persoonlijke service de sleutels zijn van een fijn verblijf. Belangrijk daarbij is dat gasten zich thuis voelen en de service krijgen die zij verdienen. Voor hun vergaderruimte waren zij op zoek naar een display, inclusief videoconference systeem en mogelijkheid tot draadloos delen.

Er is een 75 inch Viewsonic display aangeraden, inclusief Logitech Meetup (videoconference systeem). Om draadloos het beeld van de gasten op het grote scherm te krijgen, werken ze met de Barco Clickshare CX-20. Met dit systeem kan het beeld gedeeld worden met één druk op de knop en kan vanaf de laptop ook direct een videogesprek gestart worden met de Logitech Meetup.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt


Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia