Trustpilot

Computers

Met de computers van Newcandle werk je samen slimmer. Of je nu samen aan het leren, werken of presenteren bent. Wij hebben de kennis in huis om iedere samenwerking tot een succes te maken.

Een Windows Ops pc voor jouw presentatiescherm

Voeg een Windows Ops pc toe aan jouw presentatiescherm en maak zo jouw totaaloplossing compleet én stand-alone. Een Ops pc (Open Pluggable Specification) is klein, compact en wordt direct in het scherm geschoven. Deel daarnaast via de Ops pc direct het beeld van jouw laptop, tablet of telefoon naar het grote scherm.

Pc’s in verschillende soorten, maten en kwaliteit

De laptops, ops pc’s en desktop computers draaien standaard op Windows en worden geleverd in een i3 processor, i5 processor of een i7 processor. Standaard worden de pc’s geleverd met 8 GB werkgeheugen en 250 GB opslag. Optioneel is dit per 4 GB werkgeheugen uit te breiden.

Beamers & Touchscreens.nl

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen slimmer

Het computer assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoge producten van gerenommeerde merken als Intel, Lenovo, Microsoft en Suit pc. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in het Windows besturingssysteem en in het bijzonder in office producten, Microsoft 365 en Microsoft Teams.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2023 - Website door Okaia