Trustpilot

Draadloos presenteren

Met één druk op de knop draadloos het beeld van jouw device (Apple & Windows) streamen naar het grote scherm? We hebben de kennis in huis om voor jouw gebruikerswensen de juiste oplossing te bieden.

Draadloos delen inclusief videoconferencing met Barco CX

Transformeer kleine vergader- en huddle ruimtes in conferencing faciliteiten. Voor veel organisaties is vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om online vergaderingen. Deel met één druk op de knop het beeld van jouw laptop en neem ook het videoconference systeem van het grote scherm direct over.

Met één druk op de knop draadloos delen via de Clickshare Button

Sluit de Button aan op uw laptop en klik om uw draadloze samenwerking te starten (applicatie hoeft niet meer opgestart te worden). ClickShare werkt perfect met AirPlay, Google Cast en Miracast. Maakt verbinding met de vergaderruimte, zorgt dat je je scherm kan delen en biedt meer geavanceerde functies.

Beamers & Touchscreens.nl

Met de oplossingen van Newcandle werk je samen.

Het is tegenwoordig niet alleen mooi, maar ook zeer gemakkelijk om presentaties draadloos te kunnen delen. Met draadloos presenteren hoef je niet steeds te rommelen met verschillende kabels. Je kunt jouw presentatie dankzij een zender draadloos doorsturen naar het grote scherm met één druk op de knop.

Partner van de meest succesvolle merken in de markt

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2023 - Website door Okaia