Trustpilot

Draadloos presenteren

Met één druk op de knop draadloos het beeld van jouw device (Apple & Windows) streamen naar het grote scherm? We hebben de kennis in huis om voor jouw gebruikerswensen de juiste oplossing te bieden.

ClickShare is een bekroond draadloos systeem voor videoconferencing, samenwerken en presenteren. Het zorgt voor een naadloze verbinding tussen jouw laptop en de beeld- en audioapparatuur in elke vergaderruimte!

Twee uitvoeringen, één ervaring ClickShare bestaat in twee uitvoeringen: draadloze videoconferencingsystemen voor hybride meetings en draadloze presentatiesystemen voor het delen van inhoud en samenwerken tijdens fysieke vergaderingen.
Videobellen met Clickshare conference Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencing faciliteiten. In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten
Als mensen elkaar ontmoeten ClickShare bevordert de betrokkenheid en productiviteit van jouw medewerkers. Kwaliteitsvolle vergaderingen houden vanaf jouw laptop is net zo eenvoudig als een telefoongesprek voeren. Geen gedoe met wachtwoorden of draden.
ONZE CASES

Lees meer over onze afgeronde projecten

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia