Trustpilot

Videoconferencing

Steeds meer afspraken vinden digitaal plaats en dat brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Hoe maak je vergaderen online leuk, interactief en effectief? We voorzien jouw ruimte van de meeste gebruiksvriendelijke oplossing!

Overbrug de kloof tussen mensen die op afstand werken en mensen op kantoor, met een oplossing voor teamvergaderruimten waarmee iedereen vanaf elke locatie kan worden gezien en gehoord en volledig kan deelnemen.

Verbind op de hybride werkplek Een videogesprek inplannen met een collega, klant of partner in een handomdraai. Verstuur via jouw Microsoft Teams account een uitnodiging en voeg daar direct de vergaderruimte aan toe. Eenvoudig, snel én gebruiksvriendelijk!
Alles-in-één met Microsoft Teams Rooms Microsoft Teams Rooms is niet alleen voor videoconferencing zelf, maar gebruik je ook als roombooking systeem. Heb je de afspraak ingepland? Loop de vergaderruimte binnen en start met één druk op de knop de geplande videocall.
Documenten delen via Teams Een Microsoft Teams Rooms systeem werkt snel, eenvoudig én veilig. Geen gedoe met kabels en wachtwoorden. Een document deel je eenvoudig vanaf jouw eigen laptop in de videocall, zo blijven jouw bestanden buiten bereik van derden.
ONZE CASES

Lees meer over onze afgeronde projecten

Reviews

Lees wat anderen van ons vinden.

Copyright Newcandle 2024 - Website door Okaia